Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стоянка Мутафова казва "Добър вечер, столетие мое!" в Бургас в петък вечерта

Стоянка Мутафова казва "Добър вечер, столетие мое!" в Бургас в петък вечерта

Кралицата на Мелпомена ще представи биографията си в НХК утре вечер.

Гранд дамата на българския театър Стоянка Мутафова ще каже "Добър вечер, столетие мое!" в Бургас този петък. Удивителната актриса ще пристигне в крайморския град месец след като навърши 97 години, в рамките на книжното си турне, за да представи своята биография.

Неслучайно първата спирка от нестандартния гастрол на Кралицата на Мелпомена е точно в Бургас. Стоянка Мутафова и екипът й го избират неслучайно. Нейният трети съпруг и голяма любов - Нейчо Попов, е бургазлия, а наследствената му къща бе ползвана дълги години от Мутафова и дъщеря й.

Автор на книгата е дъщерята на актрисата - Мария Грубешлиева - Муки. Изданието представя живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова - бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти, с много предизвикателства и успехи.

Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите й са своеобразна галерия на нейното столетие - родена през 1922 година, тя и до днес продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета.

Представянето на книгата “Добър вечер, столетие мое!” започва в 18:30 часа в НХК и е с вход свободен, за да може всеки, който пожелае, да се докосне до ярката личност на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи автограф. Водещ и организатор на турнето е мениджърът на актрисата Евгени Боянов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега