Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Студент от УНСС получи специална награда от МИЕ

На специална церемония избраха призьорите в "Студент на годината"
Студент от УНСС получи специална награда от МИЕ

Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ) награди с тримесечен платен стаж в една от своите дирекции третокурсника от Университета за национално и световно стопансттво (УНСС) Петко Иванов. Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева връчи на 21-годишния младеж отличието на тържество в Централния военен клуб в София.

Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ) награди стримесечен платен стаж в една от своите дирекции третокурсника от Университета за национално и световностопансттво (УНСС) Петко Иванов. Заместник-министърът на икономиката иенергетиката Анна Янева връчи на 21-годишния младеж отличието на тържество вЦентралния военен клуб в София.

Петко Иванов е победителят в категория „Социални, стопанскии правни науки” в седмото поредно издание на Националния приз „Студент нагодината”. Наградата си оспорваха възпитаници на висшите учебни заведения отцялата страна. Номинациите за конкурса бяха в 13 различни категории. Комисияпод председателството на министъра на образованието и науката  проф. Анелия Клисарова, в която участваше изам.-министър Янева, имаше трудната задача да определи най-добрите. Нацеремонията за връчването на наградите присъстваха премиерът Пламен Орешарски,много министри и народни представители.

„Така, както икономиката и финансите вървят ръка за ръка,така и ние с Министерството на финансите награждаваме заедно”, каза Анна Яневапо повод факта, че Петко Иванов получи награда и от министър Петър Чобанов.

Призьорът на МИЕ е от Пловдив и учи икономика и бизнес.Успехът от следването му досега е отличен 5,80. Твърди, че е избрал тазиспециалност, защото се интересува от управлението на предприятия и бизнесанализи, от оценяването, планирането и контрола на ресурсите и процесите въвфирмите и корпорациите. Решил да се занимава с икономика още от началното училище.  Той смята, че с достатъчно добър анализ наинформацията може да се предвижда бъдещото развитие.

За студент на 2013 г. беше обявена Ваня Корманова от Висшетовоенноморско училище „Н.Й.Вапцаров”–Варна. „Желая на всички вас това да не бъдевърхът в професионалната ви кариера, а само едно добро начало”, обърна се къммладите хора министър-председателят Орешарски в края на церемонията. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега