Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Събират всички именници на Никулден за масова снимка пред Общината

Събират всички именници на Никулден за масова снимка пред Общината

Кметът на Бургас Димитър Николов кани всички, които имат имен ден на Никулден за обща историческа снимка навръх празника на града. Идеята е фотографията да остане като спомен за поколенията и да „запечата“ духа на Бургас и празничната никулденска атмосфера през 2013 г.

Кметътна Бургас Димитър Николов кани всички, които имат имен ден на Никулден за обща историческаснимка навръх празника на града.Идеятае фотографията да остане като спомен за поколенията и да „запечата“ духа наБургас и празничната никулденска атмосфера през 2013 г.

Вмасовата снимка могат да се включат всички, които носят имената Никол, Никола,Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико ижелаят да бъдат част от историческия кадър. Единственотоусловие към участниците във фотографията е те да са бургазлии. Всеки от тях щеполучи значка, с надпис на „Никулден имам имен ден“.

Желаещите да се включат трябвада са пред сградата на Общината в 13.15часа на 6- ти декември.Професионалнатафотография ще бъде направена точно в 13.30 часа. Тя ще бъде предадена вДържавния архив, а Община Бургас ще я подари на всеки участник в нея, за да язапази за семейния си архив.

Желаниетона кмета Николов е инициативата да се превърне в традиция и на всеки 6-декември именниците да се събират заедно в определен час. По този начин може дасе сформира първият неформален клуб на бургазлиите, които носят името на СветиНиколай Чудотворец.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега