Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съветник настоява за спортна площадка на открито в парка на ж.к. "Славейков"

Съветник настоява за спортна площадка на открито в парка на ж.к. "Славейков"

Жителите на комплекса искат ново спортно съоръжение за стрийт фитнес.

Съветник настоява Общината да изгради спортна площадка на открито в парка на ж.к. "Славейков". Антон Берданков от ГЕРБ вече е внесъл докладната си, в която посочва, че предложението му е по настояване на жители на комплекса.

"Спортът е един от най-ефективните методи за превенция на агресията и противообществените прояви в обществото и особено сред младите хора. Всяка инвестиция на Община Бургас в изграждане на спортни съоръжения ще стимулира физическата активност не само сред младежите, но и сред другите възрастови групи в нашия град. От друга страна, това ще допринесе за развитието на спорта в града и ще подобри здравословния начин на живот сред нашите съграждани", пише още в докладната Берданков.

По думите му, всяко ново спортно съоръжение допринася за увеличаващата се физическа активност сред бургазлии. Това обаче води със себе си и нужда от продължаване на тенденцията и изграждането на нови площадки за спорт на открито, които да поемат желаещите да спортуват. 

Берданков предлага средствата за изграждане на площадката да бъдат заложени в Бюджет 2019 на Община Бургас. Към докладната записка той прилага презентация на идеята, снимка на местоположението, идеен проект /чертеж и схема на площадката/ и подписка на жители от ж.к. „Славейков“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега