Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съветниците се събраха за редовно заседание, нищят бъдещето на "Жабарника"

Съветниците се събраха за редовно заседание, нищят бъдещето на "Жабарника"

В дневния ред влизат 29 редовни и 3 извънредни точки.

Днешното 46-о редовно заседание на Общински съвет Бургас започна с минута мълчание в памет на загиналите при катастрофата край Своге. След това представителите в местния парламент без дебати приеха дневния си ред, в който влизат 29 редовни и 3 извънредни точки.

Традиционно в програмата на ОбС влизат редица докладни, свързани с разпореждане с общински имоти. Една от най-интересните е свързана с търсенето на начин терените край пл. "Тройката", известни по народному като "Жабарника", да станат общински имот и да бъдат превърнати в продължение и разширение на площада.

В програмата на съветниците влиза и увеличаването броя на студентите, изучаващи специалности свързани с информационните технологии, чиито семестриални такси се покриват от Общината. Освен това, местният парламент отново ще преразгледа схемата на таксиметровите стоянки в града.

В дневния ред влиза и изказване от страна на инициативата, която събираше подписка срещу "голите на плажа". Припомняме Ви, че те претърпяха известен неуспех, събирайки едва 1583 подписа, които не са достатъчни за иницииране на промени.

Ще бъде гледано и питането на Георги Дракалиев по въпроса с рушаща се опасна сграда в района на ОУ "Княз Борис І". Общинският съветник иска от градоначалника писмен отговор на питането кога и какви мерки ще бъдат предприети за обезопасяване а опасната сграда, преди началото на новата учебна година. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега