Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдърланд стартира програмата "Бургас от есента до пролетта - работа след летния сезон"

Съдърланд стартира програмата "Бургас от есента до пролетта - работа след летния сезон"

Този петък (7-ми октомври), Съдърланд Глобъл Сървисиз Бургас организира „Ден на отворените врати“, на който всички хора, които проявяват интерес към компанията ще могат да зададат своите въпроси и да получат конкретни отговори от отдел „Подбор на персонал“.

Глобалният лидер в аутсорсинг индустрията "Съдърланд Глобъл Сървисиз" отново стартира програма си “Бургас от есента до пролетта - работа след края на летния сезон“. Тя остава една чудесна възможност за ангажираните в летния туристически бизнес в морски градове като Бургас и Варна, за стотиците хора, които работят в авиокомпании, на летища, плажни заведения, ресторанти, хотели и курорти, да останат или да се преместят да работят в Бургас, без да се налага да търсят работа в зимните курорти или да са безработни след края на летния сезон.

Освен това, от компанията покриват разходите за релокация, което дава възможност на всички бъдещи служители, които не живеят в Бургас, но желаят да работят в "Съдърланд", да се преместят в града.

Този петък (7-ми октомври), Съдърланд Глобъл Сървисиз Бургас организира „Ден на отворените врати“, на който всички хора, които проявяват интерес към компанията ще могат да зададат своите въпроси и да получат конкретни отговори от отдел „Подбор на персонал“. Гостите ще могат да разгледат офиса и работната среда, която Съдърланд предоставя на всички свои служители.

Съдърланд предоставя на служителите си не само високо заплащане и отлични условия за работа, почивка и развлечение, но и различни социални придобивки като социално осигуряване, допълнително здравно осигуряване, допълнителна застраховка, ваучери за храна, отстъпки в магазините в мола и др.

По време на „Деня на отворените врати“ ще бъде разяснявана и програмата за релокация, която предлагат от компанията. Тя е свързана с покриването на разходи, които дават възможност на всички бъдещи служители, които не живеят в Бургас, но желаят да работят в компанията, да се преместят в града. Служителите от отдел „Подбор на персонала“ ще разясняват и социалните пакети, които Съдърланд предоставя на служителите си.

Академия за повишаване нивото на владеене на немски език, която организират от Съдърланд, също продължава да набира хора. Следващата група е начална дата 10-ти октомври. Занятията са целодневни (по 8 часа на ден) от понеделник до петък. Освен възможността кандидатите да подобрят познанията си по немски и след това да получат предложение за работа, всички одобрени за курса получават и възнаграждение за периода, в който го посещават. Обучението е с продължителност три седмици.

Как може да се свържете с тях:
Mall Galleria, 2 етаж, Бургас
Телефон: 056 590 128;
www.sutherlandglobal.bg ;
https://www.jobs.bg/company/97372 ;
https://www.facebook.com/SutherlandGlobalServicesBulgaria/?fref=ts

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега