Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдът даде 1 година затвор на нападател, заканил се с метален шиш

Съдът даде 1 година затвор на нападател, заканил се с метален шиш

Наказание от 1 година затвор ще изтърпи Максим Сандов, който сключи споразумение с прокуратурата, признавайки се за виновен в закана за убийство. Агресивният мъж заплашил бургазлия с метален шиш.

Наказание от 1 година затвор ще изтърпи Максим Сандов, който сключи споразумение с прокуратурата, признавайки се за виновен в закана за убийство. Агресивният мъж заплашил бургазлия с метален шиш.

Сцената между двамата се разигра в края на юни, в малките часове на нощта, на булевард в близост до училище в Бургас. Сандов се заканил на бургазлия с думите “Какво гледаш, ще те убия“ и други такива, насочвайки към потърпевшия метален шиш. 

При определянена наказанието държавното обвинение е съобразило високата степен на общественаопасност на личността на Сандов. Той е многократно осъждан за престъпленияпротив собствеността, което не е оказало целеният поправителен ефект.      

По делото е установено, че подсъдимият и негов познат серазминали при пресичане на булеварда с пострадалия. Като преминал на отсрещнатастрана той се обърнал и се загледал в тях, тъй като му се сторили подозрителни.След това се спрял да си запали цигара.

В този момент подсъдимият и неговиятпридружител се приближили  с бърз ход.Пострадалият видял, че Сандов държи насочен към него метален шиш. Последвали репликите „Какво гледаш, бе, ще те убия! Дай парите!“ Мъжът им отговорил, че няма в себеси пари, тъй като ги е изхарчил преди това.

Сандов се доближил до него катопрехвърлил металния шиш в лявата си ръка, а с дясната грабнал цигарата отустатата му. Напсувал човека и отново се заканил: „Ще ви избия всичките!“Това предизвикало страх у пострадалия, но той не реагирал. Тогава подсъдимият инеговият познат, който през цялото време стоял безучастен, се отдалечили и сескрили зад близкия блок. Пострадалият позвънил на тел. 112 и съобщил за случая.           

Одобреното днес от съда споразумение не подлежи наобжалване и протест.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега