Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдът постанови 15 години затвор за опит за убийство, извършен през 2005 година

Съдът постанови 15 години затвор за опит за убийство, извършен през 2005 година

Бургаският окръжен съд наложи наказаниеот 15 години затвор на Даниел П. 30-годишният мъж бе признат за виновен в опит за убийство на момче.

Случаят е от август 2005 година. Според обвинителния акт, сцената се е разиграла в района на блок 68 на бургаския комплекс "Славейков". Даниел П. направил опит умишлено да умъртви Пламен М. от гр. Бургас, чрез нанасянето снож на седем прободни рани в областта на сърцето и корема на пострадалия, катодеянието извършено по особено мъчителен начин за пострадалия и с особенажестокост, предумишлено и по хулигански подбуди, при което смъртта напострадалия не е настъпила по независещи от дееца причини – оказването насвоевременна и квалифицирана медицинска помощ, предотвратила смъртния изход – престъплениепо чл. 116, ал. 1, т. 6, предл. второ и трето, т. 9 и т. 11, вр. чл. 115, вр.чл. 18, ал. 1 НК.

Пострадалият е бил спасен благодарение на уникална за времето си операция насърцето.Подсъдимият Даниел П. се е укрил от правораздавателните органиброени дни след извършване на престъпното деяние. Той е бил издирван от Европоли Интерпол, но е задържан през месец ноември 2016 г.

Наказаниетотрябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.Присъдата наОкръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега