Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Съдят Горан Горанов за нанасяне на лека телесна повреда на надзирател

Съдят Горан Горанов за нанасяне на лека телесна повреда на надзирател

Криминално проявеният мъж ударил с юмрук тъмничаря през март т.г. Потърпевшият получил кръвонасядане на клепачите на ляво око с изразен отток, довело до временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

Бургаската районнапрокуратура предаде на съд Горан Горанов, обвинен в причиняването на лека телесна повреда на надзирател от бургаския затвор. Криминално проявеният мъж ударил с юмрук тъмничаря през март т.г.  Потърпевшият получилкръвонасядане на клепачите на ляво око с изразен отток, довело до временноразстройство на здравето, неопасно за живота.

Горан Горанов е многократно осъждан – собщо шест на брой влезли в сила присъди, като три от тях са свързани сунищожаване на имущество в места за временно задържане, а останалите снарушаване на обществения ред и засягане на телесната неприкосновеност награжданите. През пролетта мъжът излежавал присъда в бургаския затвор.

На 13-и март пострадалият тъмничар бил на работа - дневна смяна, в зоната за повишена сигурност, където бил настанен и Горанов. Около15:00 часа, пострадалият бил изпратен отпостовия на входа до килията на Горанов, за да му съобщи, че майка му е дошлана свиждане, както и да го попита дали желае свиждането да бъде проведено.

Припроведения разговор Горанов съобщил на пострадалия, че не желае да се вижда смайка си, след което разговорът приключил. В последствие надзирателя билпотърсен от същия колега, който го помолил отново да отиде при Горанов и да гопопита дали желае майка му да му остави дрехи. Между двамата бил проведен вториразговор, при което Горанов заявил, че желае да му бъдат предоставенидонесените от майка му вещи.    

Дрехите на  подсъдимия били донесени и предадени на пострадалияот служител в Затвора, и тъй като имало заповед килията на Горанов да не сеотваря самостоятелно, служителят на реда се обадил на дежурния, който муразпоредил да изчака колегите, които ще бъдат изпратени и едва след товакилията да бъде отворена, съответно дрехите предадени на Горанов.

След няколкоминути при пострадалия отишли двама негови колеги. Тримата надзиратели сеотправили към килията на Горанов, след което я отворили. След като вратата била отворена, Горановдиректно се насочил към  надзирателя и гоударил с юмрук в областта на лицето и по-точно на лявото око.

Непосредственослед това колегите на пострадалия се намесели, а Горанов бил обезвреден, чрезпоставяне на белезници. В килията на същия било извършено и  претърсване, при което били намерени – парчезаострено стъкло и метална шина, изкъртена от подматрачната рамка.      

Районна прокуратура-Бургас внесе в съдаобвинителния акт на 05.10.2016г.. Районен съд –Бургас е насрочил заседанието сина 30.11.2016г. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега