Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Състоянието на Тани се влошава, детето има нужда от нашата помощ!

Състоянието на Тани се влошава, детето има нужда от нашата помощ!

Момичето страда от рядък вид рак.

Таня Сурчева е едно от онези деца, които отрано се сблъскват с трудностите на живота. Запознахме Ви с нея през 2016-а година, когато момичето получи тежката диагноза герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер и тръгна по пътя на борбата за живот.

След активна благотворителна кампания, Тани и семейството й заминаха за Германия, където детето претърпя операция за отстраняване на тумора в мозъка. Хистологичното изследване показа, че туморът е от много рядък, злокачествен вид, което затруднява цялостното лечение, тъй като информацията за образуванието и възможното следоперативно лечение е много оскъдна.

През изминалите две години и половина, Тани и семейството й обикалят по болници из цял свят с надежда някой да даде адекватно последващо лечение на детето. За съжаление до този момент никой не дава такова, а състоянието на момичето се влошава. Към днешна дата детенцето вече е с образувания по гръбнака, които се счита, че може да са рецидиви.

В момента Таня е с родителите си в болница в Пекин, където предстоят нови изследвания, процедури и лечение, със западна и традиционна китайска медицина, а разходите за престоя и лечението на детето надхвърлят сумата, събрана преди повече от две години.

За да може Таня да продължи по пътя към успешното лечение на тази коварна болест, семейството отново има нужда от нашата помощ. Можете да подадете ръка чрез паричен превод по дарителска сметка:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ -БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Средства може да преведете и презPaypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: tcgalaxysport@gmail.com - ТУК. Аконямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, катонатиснете връзката „Continue“ долу вляво на страницата. Ако имате регистрация вPaypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата и дапотвърдите дарението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега