Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Табаков: Необходима е коренна промяна в градския транспорт на града

Табаков: Необходима е коренна промяна в градския транспорт на града

Кандидатът за кмет заяви, че това ще бъде един от приоритетите му, ако бъде избран.

"Решен съм да въведа коренна промяна в градския транспорт на града, ако бургазлии ми гласуват доверие и ме изберат за кмет". В това е категоричен кандидатът за кмет на Бургас от „Движение България на гражданите” Живко Табаков.

По думите му, проблемите с автобусните линии и цената на билета през последните години са отблъснали жителите на града от градския транспорт. Припомняме Ви, че това лято, в ролята си на общински съветник, Табаков гласува и „за” цената на билета да се върне на 1 лев. Тогава мнозинството от ГЕРБ отхвърли докладната, като се позова на нестабилното финансово положение на общинския превозвач, който няколко поредни години работи на загуба.

"След един добър финансов анализ съм уверен, че цената на автобусното билетче може да бъде върната на 1 лев, така както е в Пловдив и Варна. Оптимизация на цената трябва да се направи и на билета за селата. Градският транспорт е и тема, която е свързана със здравето на бургазлии, защото използването на собствени автомобили увеличава и вредните емисии в града ни", каза кандидатът за кмет.

Табаков също така допълни, че трябва да се помисли дали да не бъдат увеличени и възнагражденията на работещите в общинския превозвач, след като през последните години голяма част от шофьорите на „Бургасбус” напуснаха заради ниското заплащане.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега