Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Табаков напуска председателското място в Комисията по туризъм

Табаков напуска председателското място в Комисията по туризъм

Причината е проваленият референдум за въздуха.

Общинският съветник от ДБГ Живко Табаков напуска председателския пост в Комисията по туризъм, която оглавяваше от края на 2015 г. Решението си Табаков обяви по време на сесията на Общински съвет-Бургас минути, след като стана ясно, че няколко общински съветници са оттеглили подписите си от докладната записка за провеждане на местен референдум за по-чист въздух.

"Не мога и няма да бъда председател на Комисията по туризъм при следните обстоятелства, а именно оттеглянето на подписи под натиск от докладната записка за провеждане на местен референдум за по-чист въздух в Бургас. Свидетели сме на едно фасадно управление, използващо методите на задкулисни договорки. Управление, което отказва да чуе гласа на хората и изправя партии срещу граждани”, заяви от трибуната Живко Табаков.

Общинският съветник подчерта, че от 11 години гражданите на Бургас не са питани по ключови за тях теми. Провалянето на местния референдум за качеството на въздуха за пореден път лишавало хората от възможността да бъдат чути. Той уточни, че последното обществено допитване до бургазлии е правено през далечната 2007 г., което е срам за демокрацията и ясно доказателство, че ГЕРБ се страхува от народа.

Заявлението за освобождаване от длъжността председател на Постоянната комисия по туризъм Живко Табаков ще входира в деловодството на Общински съвет-Бургас по-късно днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега