Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тапи на "Дерекьой-Малко Търново" и "Хамзабейли-Лесово" заради срив в системата

Тапи на "Дерекьой-Малко Търново" и "Хамзабейли-Лесово" заради срив в системата

По информация на турските гранични власти, потвърдена и от посещение на дипломатически служител от Генералното ни консулство в Одрин, ситуацията с трафика на ГКПП "Дерекьой-Малко Търново" и "Хамзабейли-Лесово" към входа за България е усложнена поради срив в системата за обработка на документи на турските гранични пунктове. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

По информация на турските гранични власти, потвърдена и от посещение на дипломатически служител от Генералното ни консулство в Одрин, ситуацията с трафика на ГКПП "Дерекьой-Малко Търново" и "Хамзабейли-Лесово" към входа за България е усложнена поради срив в системата за обработка на документи на турските гранични пунктове. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Образували са се опашки от изчакващи автомобили и автобуси, като са блокирани на входа към България. Понастоящем трафикът се обслужва ръчно, като турските гранични власти ще заработят с максимален капацитет след отстраняването на техническия проблем, се посочва в съобщението.

Ситуацията с трафика на третия изход от Турция към България - ГКПП "Капъкуле-Капитан Андреево", към входа за България към момента е спокойна.

Генералното консулство на България в Одрин е в непрекъсната връзка с турските гранични и митнически власти и при необходимост има готовност да реагира. При необходимост от съдействие българските граждани могат да се обадят на: тел. 0090 284 214 06 17; дежурен телефон в извънработно време в работни дни - 0090 533 7396140; дежурен телефон в почивни и празнични дни - 0090 533 6298164.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега