Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Темата на Българската Коледа 2016 е "В подкрепа на децата с тежки хронични заболявания"

Темата на Българската Коледа 2016 е "В подкрепа на децата с тежки хронични заболявания"

Държавният глава обяви официално стартът на четиринадесетото издание на благотворителната инициатива, която се провежда под негов патронаж.

"В подкрепа на децата с тежки хронични заболявания" е темата на "Българската Коледа" кампания 2016/2017 година, съобщи президентът Росен Плевнелиев. Държавният глава обяви официално стартът на четиринадесетото издание на благотворителната инициатива, която се провежда под негов патронаж. 

Държавният глава заяви, че за пети път през своята история "Българската Коледа" поставя акцент върху конкретна тема с идеята да фокусира общественото внимание към актуален проблем в сферата на детското здравеопазване и да насочи своите усилия в намиране на устойчиви решения за него.
"Новото издание на „Българската Коледа“ си поставя амбициозната цел да помогне на децата с тежки хронични заболявания чрез осигуряване на модерна, високотехнологична апаратура за прецизна диагностика и съвременно лечение и рехабилитация в университетските и областни лечебни заведения. Тази апаратура ще даде възможност за осъществяването на навременна и прецизна диагностика, и оптимално лечение при тези заболявания", посочи президентът Плевнелиев.  

Той подчерта, че тежките хронични заболявания при децата протичат за дълъг период от време, а често и през целия живот. Различни по степен на тежест хронични заболявания засягат все повече деца. "Българската Коледа" ще им помогне за осъществяване на диагностика, включително генетични изследвания, медикаментозно лечение, медицински изделия и помощни средства, рехабилитация, логопедична и психологична терапия. 

"Дарителството ни прави по-добри и ни кара да се чувстваме пълноценни личности, защото какво друго, ако не доброто дело, осмисля човешкия живот и какво друго, ако не подадената ръка и спасеното дете, ни прави хора", заяви държавният глава. Росен Плевнелиев посочи, че помощта за най-уязвимите дава вяра, оптимизъм и надежда, подрежда  ценностите ни и събира заедно стотици хиляди българи.  

Как да станете дарители, можете да откриете на страницата на кампанията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега