Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Температурите през април: От -2 до 29 градуса

Температурите през април: От -2 до 29 градуса

Динамичен месец ни очаква.

Динамично ще бъде времето през април. Най-ниските температури ще бъдат между –2 и 3 градуса, а най-високите - между 24 и 29 градуса. Има вероятност за минимални температури, близки до 0 градуса, които ще продължат до към 20 април.

През април се очаква средната месечна температура да бъде около и под нормата, която за по-голямата част от страната е между 11 и 13 градуса, по Черноморието и във високите полета - между 9 и 11 градуса, а за планините - от минус 5 до 2 градуса. Месечната сума на валежите средно за страната ще бъде около и под нормата, която за равнините е между 40 и 70 литра на квадратен метър, а в планинските райони - между 60 и 100 литра.

Месецът ще започне с температури, близки до обичайните, в източните райони и по-ниски, прогнозират от НИМХ, цитирани от БНТ. През първите дни съществени валежи не се очакват. През втората половина от първото десетдневие, температурите ще останат близки и малко по-ниски от обичайните. Ще се създадат условия за валежи, като има малка вероятност временно и да са с по-голям обхват и интензивност.

През второто десетдневие температурите отново ще бъдат близки и по-ниски от средните за периода. Времето ще бъде променливо, ще има и превалявания, с по-голяма вероятност около 12 април и в периода 15-18 април.

И през третото десетдневие по-вероятно е да се запази динамиката на атмосферата. Остават условията за валежи, но вече предимно в следобедните часове, краткотрайни, с петнист характер и с различна интензивност, на места придружени и от гръмотевици. Повече слънце ще има до обяд. Температурите ще се повишат и вече ще се колебаят около стойности, близки до обичайните.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега