Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тигран Торосян пристига в Бургас с "Изрод"

Тигран Торосян пристига в Бургас с "Изрод"

Премиерата на моноспектакъла на Тигран Торосян ще се състои на 6-и юни, от 19 часа.

"Изрод" - една от най-успешните пиеси на Джон Легуизамо ще бъде представена за първи път в Куклен театър - Бургас през следващата седмица. Премиерата на моноспектакъла на Тигран Торосян ще се състои на 6-и юни, от 19 часа.

За ролята си в тази продукция младият актьор е номиниран за "Икар" за Изгряваща звезда, както и награда за най-добра мъжка главна роля на Балканите от международния фестивал на малките форми в Македония през 2011 г.

"Изрод" е забележително саркастична автобиографична изповед на един млад латинос в страната на неограничените възможности, от детството до неговия първи сблъсък с шоубизнеса. До голяма степен спектакълът е свързан с взаимоотношенията на Легизиамо със семейството му, и главно с неговия баща – неудачник в бизнесначинанията, често пиещ и понякога грубиянстващ.

Син – баща, баща – син са основните теми в моноспектакъла. И това не е просто наелектризираща комична визита в миналото, а целенасочено и болезнено докосване до демоните от детството. Цялата анатомия на човешкото тяло влиза в разкрепостения монолог на героя, който разказва живота си от детството до артистичната кариера. Иронията на този скандално откровен монолог е убийствена, тя е ключът към успеха на пиесата, която е хит на Бродуей и има пет номинации за наградата „Тони“.

Режисьор на спектакъла е Атанас Атанасов, а музиката е дело на Румен Бояджиев-син. Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и "Арт Ателие". Билети се продават на касата на НХК, както и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега