Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тишев: На тези избори ще се реши накъде да върви Европа

Тишев: На тези избори ще се реши накъде да върви Европа

Николай Тишев, народният представител от ПГ на Коалиция за България Христо Монов и общинският лидер на БСП – Бургас Евгений Мосинов проведоха срещи с жителите на бургаските квартали Банево и Ветрен. На тях бяха коментирани актуални въпроси, касаещи социално – икономическата обстановка в страната ни и в Европа и бяха засегнати важни за хората акценти, свързани с процедурата на гласуване по време на евровота.

„Нашата цел е максимално много хора да излязат да гласуват. Тези избори са важни, защото на тях ние трябва да решим от една страна на къде ще върви Европа, а от друга  - накъде ще върви България. Дали ще продължи по този път, по който върви през последните десет месеца. Път, в който имаме правителство, чийто първи стъпки бяха за подобряване на социалната политика, на бизнес климата, за това търговските предприятия – държавни или частни, да могат да работят без натиск, без страх. И всеки един гражданин да се чувства спокоен за живота си, за имуществото си. Или ще вървим обратно назад“, каза кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Николай Тишев.     

Николай Тишев, народният представител от ПГ на Коалиция за България Христо Монов и общинският лидер на БСП – Бургас Евгений Мосинов  проведоха срещи с жителите на бургаските квартали Банево и Ветрен. На тях бяха коментирани актуални въпроси, касаещи социално – икономическата обстановка в страната ни и в Европа и бяха засегнати важни за хората акценти, свързани с процедурата на гласуване по време на евровота.      

Христо Монов обясни, че страната ни се нуждае от решаване на нейните специфични проблеми. „Важно е хората да разберат, че отивайки да гласуват, те гласуват за себе си. А не за да изпратят един човек в Европейския парламент. Гласуваме, за да знаем каква ще бъде политиката на Европа утре,“ каза Монов.

Общинският лидер на социалистите Евгений Мосинов от своя страна заяви: „Правителството на Орешерски управлява ясно, точно и стабилно. Политиката на БСП за увеличаване на доходите, борба с безработицата, подпомагане на дребния и средния предприемач, на бизнеса, на човека, който работи, започва да се ползва с все по – голямо доверие в обществото.“     

Повдигнат бе наболелия за местните жители проблем с тукашния минерален извор, чиито води в момента не се използват, въпреки че качествата му са световно признати. „Водата на Бургаските минерални бани е помагала на хората от хилядолетия. Защо сега достъпът ни до нея е органичен?“, попитаха присъстващите на срещата и поискаха решение. Те заявиха своята категорична подкрепа към политиката, водена от БСП и правителството на Пламен Орешарски.      

В дискусиите се включиха и общинските съветници от БСП – Бургас Чанко Мирчев и Тодор Ненов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега