Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Този уикенд лятното кино идва "в Квартала"

Този уикенд лятното кино идва "в Квартала"

В три поредни дни, 17-и, 18-и и 19-и юли, ще бъдат представени три кино хита от 2014-а година: българската комедия “Живи легенди”, драматичния епос “Помпей” и “Диви истории” - комедия с елементи на трилър в типичния стил на латино киното.

”Ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при Мохамед”, гласи старата мъдрост. Е, това важи за три съвременни филмови хита през юли в Бургас, научи PoligrafF.net. Лятното кино идва “в Квартала”. За първи път в града, бургазлии ще могат да гледат прожекции близо до дома си.

В три поредни дни, 17-и, 18-и и 19-и юли, ще бъдат представени три кино хита от 2014-а година: българската комедия “Живи легенди”, драматичния епос “Помпей” и “Диви истории” - комедия с елементи на трилър в типичния стил на латино киното.

Първата спирка на лятното кино е ж.к. ”Меден рудник”. На следващия ден прожекцията ще се състои в ж.к. “Изгрев”, а третият филм бургазлии ще гледат в ж.к. “Славейков”. Всяка от прожекциите е с вход свободен, а декорите - нощното небе над Бургас.

Прожекциите ще започват в 21.30 ч. Организаторите съветват киноманите да си подсигурят нещо за сядане - столче или постелка, както и добра компания. Проектът е финансиран от Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега