Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Този уикенд отбелязваме Европейските дни на птиците

Този уикенд отбелязваме Европейските дни на птиците

Този уикенд отбелязваме Европейските дни на птиците. В рамките на инициативата, 37 партньорски организации, част от мрежата на BirdLife International в Европа и Централна Азия ще се включат със събития и информационни щандове, където обикновените хора ще могат да наблюдават птиците, да научат интересни факти за живота им и за чудото на миграцията и да споделят впечатления от досега си с природата.

Този уикенд отбелязваме Европейските дни на птиците. В рамките на инициативата, 37 партньорски организации, част от мрежата на BirdLife International в Европа и Централна Азия ще се включат със събития и информационни щандове, където обикновените хора ще могат да наблюдават птиците, да научат интересни факти за живота им и за чудото на миграцията и да споделят впечатления от досега си с природата.

Бургас ще отбележи празника на птиците в събота. Щанд на Българското дружество за защита на птиците ще разкрие щанд в Морската градина. Там малки и големи ще могат да се включат в забавни игри и да разгледат тематична фото изложба. Освен това, ще бъдат подменени беседката, информационните табели и пейките в Природозащитен център "Пода".

Освен в Бургас, още девет града ще се включат със събития в духа на екологията и любовта към птиците. По това време на годината, милиони мигриращи птици напускат Европа, отправяйки се към зимните си "курорти" на юг. По време на миграцията птиците преодоляват хиляди километри и преминават през много опасности, дебнещи по техните въздушни маршрути. 

Европейските дни на птиците имат за цел да разкажат на природолюбителите за любопитната миграция, както  за опасностите пред прелетните видове птици.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега