Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Томислав Дончев откри първия си информационен офис в Бургас

Томислав Дончев откри първия си информационен офис в Бургас

От днес вече работи първия информационен офис на евродепутата от ГЕРБ Томислав Дончев. Той се намира в Бургас, в сградата, където се помещава централата на партията на ул. „Конт Андрованти” 5. По време на предизборната кампания за Европейските избори през т.г. Томислав Дончев пое ангажимент пред бургаската общественост да отвори свой център. След като това вече е факт предстои откриване на центрове и в други български градове.

Отднес вече работи първия информационен офис на евродепутата от ГЕРБ ТомиславДончев. Той се намира в Бургас, в сградата, където се помещава централата напартията на ул. „Конт Андрованти” 5. Повреме на предизборната кампания за Европейските избори през т.г. ТомиславДончев  пое ангажимент пред бургаскатаобщественост да отвори свой център. След като това вече е факт предстоиоткриване на центрове и в други български градове.

„Спазвамобещанието си за офис тук с удоволствие, защото имам силна връзка с Бургас,работил съм с мои колеги от града и заедно сме се борили  срещу трудности, постигали сме успехи. Презгодините сме реализирали редица инициативи с младежи от града, поел съм иангажимент за пътуване на някои от тях до Брюксел в началното на октомври катопобедители от различни конкурси”, коментира Томислав Дончев. Тойакцентира по какъв начин новооткритият офис ще функционира в града и какви щебъдат неговите цели.

„Офисът е замислен като жива връзка между мен, моят екип ивсичко, което се случва в Бургас. Всеки, който се интересува и има въпроси къмработата ми, тази на Европейския парламент, може да намери актуална информация.Офисът трябва да помага да се генерират нови инициативи, ЕП да бъде по-близо ипо- разпознаваем за българите. Трябва да се научим заедно да упражнявамеевропейските политики за развитието на България. ТомиславДончев представи Ясен Проданов от Бургас, който ще работи в офиса и щеосъщестява комуникацията на местно ниво.

„Имам желанието да организирам колкотосе може повече приемни дни в Бургас, доколкото работата и пътуванията ми доБрюксел го позволяват. Бургаски регион е един от най-бързо развиващите се вБългария, но той също има проблеми. Европейските институции трябва максималнода научат за тях, особено когато се приемат и разработват регионални политики,както тези, свързани с развитието на Странджа и поминъка на рибарите. Крайнатацел е бъда пълноценен представител на Бургас в Европейския парламент”.

„Желаниетода бъде открит офис на Томислав Дончев в Бургас беше много голямо, но нелипсваше конкуренция с други големи градове в страната. Г-н Дончев пое тозиангажимент към нашия град, удържа на думата си и офисът вече е факт. Надявам секондицията, която има общинска администрация по усвояването на европейскитесредства, да се съчетае с напористия дух и опита на Дончев, натрупан припредходното правителство. Той може и знае как да помогне на нашия регион – заравитието на Странджа, на поминъка на рибарите по Черноморието, за  инфраструктурата,за намаляване на младежката безработица. Томислав Дончев може да ни помогнеосвен по възможните оперативни програми, да търсим и донорски възможности запроекти. Очаквам да влезем в активна комуникация с него и първите идеи да сереализират в полза на жителите на бургаския регион”,  заяви зам-председателят на ГЕРБ и кмет наобщина Бургас Димитър Николов.

„Неслучайно офисът е ситуиран на това място. Тук са приемните на нашите народнипредставители и общински съветници. С присъствието и на водачът на нашата групав Брюксел ще имаме по сериозно сработване, което може да бъде само в полза награжданите от областта”, коментира областният лидер на партията Димитър Бойчев.„Вечесъм имала честа да работя с Томислав Дончев и знам, че в сърцето си той носидуха на Европа. Той беше причината много европейски проекти да се реализират внашия регион. Радвам се, че казаното от него преди няколко години, че Бургас евитрината на европейските програми в България е валидно и до днес”, коментираводачът на бургаската листа за парламентраните избори Ивелина Василева.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега