Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Топ кулинарен блогър разкрива тайните на вкусните ястия с тиквички в Бургас

Топ кулинарен блогър разкрива тайните на вкусните ястия с тиквички в Бургас

Кулинарната работилница ще се състои тази събота.

Този уикенд, за първи път в Бургас пристига популярният кулинарен блогър и социален предприемач Станка Стоянова от “Know how to cook“. Тя ще разкрие пред жителите и гостите на града някои от тайните на вкусните и здравословни ястия с тиквички. Майсторката в кухнята ще бъде първият гост лектор в Кулинарен клуб „Амко“.

Мотото на работилницата е „Вълшебства от тиквички“. Тя ще се състои на 22-ри юни (събота), от 16:00 часа. Домакин на заниманията с дъх на лято ще бъде единственият кулинарен клуб, специализиращ в здравословното хранене в Бургас, който се намира на ул. „Одрин“ №2.

Организаторите на работилницата обещават не само любопитни рецепти и трикове, но и много забавления. Събитието е подходящо както за начинаещи в кухнята, така и за по-умелите кулинари. А най-хубавото е, че накрая всички ще имат възможността да опитат „вълшебствата от тиквички“, които са приготвили.

За участие в кулинарната сесия е необходимо предварително записване, което се осъществява през страницата на клуб „Амко“ във Facebook. По-подробна информация можете да откриете тук.


Станка Стоянова е кулинарен блогър вече близо 10 години. Нейната страст е вкусната, но и полезна храна. Неслучайно тя е и в управителния съвет на фондация „За храната“, която се бори за по-здравословен начин на живот за малки и големи. Стоянова е и посланик на движението Food Revolution на Джейми Оливър в България.

В Кулинарен клуб „Амко“ я води общата кауза – да се научим да се храним правилно и да се наслаждаваме на даровете на природата. Клубът, чиято мисия е да убеди всички ни, че здравословната храна не е скучна и безвкусна, а дори напротив, отвори врати тази пролет и вече посрещна няколко групи с деца за работилници, посветени на плодовете и зеленчуците.

Първото от поредицата събития бе в Деня на революцията в храненето. Сега идва ред и за възрастните да се развихрят в кухнята на „Амко“. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега