Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тотю Младенов и кметът на Бургас откриват пътуваща изложба

Тотю Младенов и кметът на Бургас откриват пътуваща изложба

Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” (ОП РЧР), постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. чрез откриването на пътуваща фотоизложба под надслов „С нас те направиха първата крачка и успяха”.

Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” (ОП РЧР), постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. чрез откриването на пътуваща фотоизложба под надслов „С нас те направиха първата крачка и успяха”. Тя ще посети последователно всички областни градове в страната в перида м. май – м. юли 2012 г., а в гр. Бургас ще гостува в периода 16-21 юни 2012 г.

В рамките на фотоизложбата, 40 фотографии разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по ОП РЧР и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма. Министър Тотю Младенов, кметът Димитър Николов и областният управител г-н Константин Гребенаров ще открият пътуващата изложба на 17 юни  от 17:00 ч. на входа на Морската градина в Бургас, а официални гости ще са представители на местната общинска и областни администрации, на социални партньори и др.

Накратко пред гостите на събитието ще бъде представен включения в изложбата проект на Община Бургас, свързан със създаването на център за настаняване от семеен тип, както и проект на сдружение «Равновесие», финансиран отново със средства по ОП РЧР, за изграждане на защитено жилище за младежи, напускащи институциите. По рано през деня, на входа на Морската градина, ще започне Ден на отворени врати на ОП РЧР.

Желанието на екипа на ОП РЧР е да даде възможност на всички заинтересовани лица – бенефициенти, представители на целевите групи, медии, широката общественост, да разговарят директно с експерти на оперативната програма и да се запознаят с напредъка по изпълнението й, с процедурите, които предстои да се обявят, или да се включат в състезания, целящи да популяризират ОП РЧР в България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега