Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Традиционен коледен бал обединява бургазлии с добри сърца на 1-ви декември

Традиционен коледен бал обединява бургазлии с добри сърца на 1-ви декември

Събитието "Всички сме едно семейство" се провежда за осми път.

За осма поредна година Национално сдружение “Младежки глас” организира Благотворителен коледен бал “Всички сме едно семейство”. Събитието се осъществява под патронажа на Областния управител на Бургас и ще се състои на 1-ви декември (събота), от 20 часа, в хотел “Мираж”.

И тази година събраните средства ще бъдат предоставени на Български Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ. Целта е да се създадат устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици.

„Надяваме се на подкрепа  в осъществяване на добрата кауза. Нека да подпомогнем заедно образователния процес на нашите деца” споделят организаторите. Събитието има куверт в размер на 25 лева. От "Младежки глас" отново са подготвили разнообразна развлекателна програма за гостите на бала. В нея ще се включат таланти от региона. Ще има и благотворителна разпродажба на сувенири.

Миналата година благотворителният бал събра 5 535 лева, които бяха предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас за оборудване на кабинети по Първа долекарска помощ в 6 училища от област Бургас - ОУ „П.Р.Славейков“ - Бургас, ОУ „Елин Пелин“ - Бургас, ОУ „Климент Охридски“ - Бургас, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Карнобат, СУ „Н.Й.Вапцаров“- Царево и СУ „Христо Ботев“- Айтос.

В момента  кабинетите работят активно с лекторския екип от доброволци на Българския младежки червен кръст /БМЧК/. Всяко училище от предходната кампания получи 2 бр. манекени за първа помощ (възрастен и дете), 1бр. раница за ПДП, с всички необходими санитарни материали, 1 брой информационно табло, както и 1 брой елек.

Идеята за Благотворителния коледен бал „Всички сме едно семейство“ се заражда през 2011-а година. Под патронажа на  г-н Константин  Гребенаров  - областен управител на Област Бургас, каузата на младите хора прави своя първи успешен старт. През 2013-а година патронажа пое Павел Маринов, а след това и настоящият областен управител - Вълчо Чолаков. През годините събраната сума е 25 877  лв. и дарена на БЧК-Бургас за хуманни каузи в подкрепа на децата на града.


И тази година инициативата се осъществява с медийната подкрепа на Информационен сайт “PoligrafF.net”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега