Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три фирми разкриват 120 нови работни места в Индустриалната зона

Три фирми разкриват 120 нови работни места в Индустриалната зона

Три фирми стъпват в Индустриална зона Бургас тази есен, съобщи кметът Димитър Николов. Те ще отворят над 120 работни места, а общият размер на инвестициите за изграждане и оборудване на производствата е за 10 млн. евро.

Трифирми стъпват в Индустриална зона Бургас тазиесен, съобщи кметът Димитър Николов. Те ще отворят над 120 работни места, аобщият размер на инвестициите за изграждане и оборудване на производствата е за10 млн. евро.Додни започват строителните дейности по изграждане на базата на габровска фирмас дългогодишен опит в търговията с храни за домашни любимци. Теренът е разположен на площ от 2324 кв.м в индустриален парк– Бургас.

Бургаскафирма вече е направила първа копка на своя обект. Той е на площ от4945 кв. метра, а след като се изгради предприятието ще разкрие 40  работни места.

Третата фирма, с инвестиционни намерения в индустриалната зонана Бургас, е свързана с проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителни, климатични, вентилационни, слънчеви и газови инсталации. От фирмата вече са предоставили визуализации на своя проект.Бъдещата сграда ще бъде съобразена с всички европейски изисквания. Разположенна площ от 4952 кв. м, проектът  предвиждашоурумн, производствен цех, сервизна и складова част. Размерът на инвестициятавъзлиза на 2 800 000 лева, работните места, които ще се разкрият първоначалноса над 60.

В момента с пълна сила върви изграждането на канало-помпена станция в зоната на индустриалния парк,която ще обслужва цялата територия от 400 дка на зоната. Тя е ключов и многоважен елемент на техническата инфраструктора на зоната.

Вече е осигурена инфраструктурата на близо 80 дка, което е 1/3 от цялата територия на парка.Ролята на „Индустриален парк“ е дасъздаде условия за разкриване на нови производства и работни места. Разработвасе нова концепция и пакет от услуги, които да бъдат предоставяни напотенциалните инвеститори. Досега са сключени договори с шест фирми.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега