Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Тройката" кипи от живот и аромати

"Тройката" кипи от живот и аромати

Въпреки работния ден, бургазлии вече дадоха начало на "фестивалното настроение" с порция скара и бира.

Бургаският площад "Тройката" кипи от живот и... аромати. Започна тазгодишното издание на Фестивала на рибата и виното. Изобилие от меса на скара, печена риба, вина, бира и кътове за забавление развличат жителите и гостите на града, които въпреки работния ден вече дадоха начало на "фестивалното настроение" с порция скара и бира.

Фестът ще продължи и през уикенда, като през деня ще има различни състезания и презентации. След 18:00 часа на изградената пред Съдебната палата сцена пък ще се изявят някои от най-обичаните изпълнители. Тази вечер за музикалното оформление ще се погрижат Стенли и Фънки, които ще бъдат придружени от музикантите от Gravity Co.

В амплоа на кулинар влиза и певицата Камелия Воче, която си има собствен гурме щанд. В противоположната страна на фестивалното градче, в буквален и преносен смисъл, дамата предлага изкушения за по-фините небца. Днес в менюто влиза средиземноморска салата с паста, риба тон и маслини, апетитни запеканки и изкушаващи еклери. За утре пък тя издаде, че готви специалитет с миди.

На разположение на посетителите на феста са Училище за вино, където разкриват тайнствата на "напитката на боговете", щанд за греяно вино и сангрия, стрелбище и щандове за сувенири.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега