Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тръмп: Ако ме свалят от власт, всички ще обеднеят

Тръмп: Ако ме свалят от власт, всички ще обеднеят

Американският президент си даде оценка "отличен".

"Ако ме свалят от власт, пазарите ще се сринат и мисля, че всички ще обеднеят". Това заяви американският президент Доналд Тръмп в телевизионно интервю, във връзка с появилите се слухове за евентуален импийчмънт на американския държавен глава, във връзка с твърденията на бившия му адвокат за злоупотреби по време на предизборната му кампания и подкупи на жени да си мълчат за аферите му.

Тръмп си даде оценка "отличен" за свършеното от началото на мандата му досега и коментира, че няма как някой да свали от власт човек, "който върши страхотна работа", предава CNN. По думите му, "нито един президент досега не бил направил толкова, колкото той свършил, а дори нямало 2 години от встъпването му в длъжност". Президентът цитира данъчните промени и новоназначенията във Върховния съд. Според него, единственото нещо, в което не го бивало, е да накара медиите да се отнасят към него подобаващо.

Припомняме Ви, че по-рано тази седмица личният адвокат на Тръмп - Майкъл Коен заяви в съда, че е платил на две жени да си мълчат за аферите на шефа му по време на предизборната кампания на настоящия американски президент през 2016-а година. По думите на юриста, заповедта за това дошла лично от началника му. Коен отговаря пред Темида по общо осем обвинения, включително за укриване на данъци, банкова измама, злоупотреба със средства от фонда за предизборната кампания на Тръмп.

Според признанията на Коен, той дал 130 000 щатски долара на порно звезда и други 150 000 щатски долара на бивша Плейбой моделка. Според настоящия адвокат на Тръмп, парите били дадени единствено, за да спестят на семейството му срамните обвинения в публичното пространство. Самият президент обаче отрича да е имал извънбрачни връзки не само с двете жени, на които било платено, но с когото и да било. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега