Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тръмп иска смъртно наказание за узбекистанския атентатор

Тръмп иска смъртно наказание за узбекистанския атентатор

Това, което най-много разгневило Тръмп обаче, е че 29-годишният мъж говорел с "радост" за посегателството и поискал в болничната му стая да бъде закачен флаг на терористичната организация.

Американският президент Доналд Тръмп иска смъртно наказание за узбекистанския атентатор, който връхлетя с пикап върху оживена велоалея в района на Световния търговски център в Манхатън и отне живота на осем души.

Сейфуло Сайпов, който бе прострелян в стомаха от полицията и хоспитализиран веднага след нападението, призна, че е бил "вдъхновен" от видеа на Ислямска държава. Това, което най-много разгневило Тръмп обаче, е че 29-годишният мъж говорел с "радост" за посегателството и поискал в болничната му стая да бъде закачен флаг на терористичната организация.

Американският президент, който по принцип е доста активен в социалните мрежи, публикува съобщение в Туитър, с което коментира случая. В заключение Тръмп написа с главни букви "ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ".

Сайпов получи две обвинения - едното в подпомагане на чуждестранна терористична организация (Ислямска държава) и второ за насилие и разрушение, причинило смъртта на 8 души и ранило други 12. Според Манхатънския главен прокурор, за второто е възможно и налагането на смъртно наказание, предава Ройтерс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега