Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Туристи масово се оплакват от неудобни шезлонги и водорасли на плажа

Туристи масово се оплакват от неудобни шезлонги и водорасли на плажа

Едва 10% от всички оплаквания са свързани с управлението на морските плажове - размера на свободната зона, липса на информационни табели, недостиг на спасители и т.н.

Повечето от жалбите, постъпващи в Министерството на туризма, са за неудобни шезлонги и водорасли на плажа. Едва 10% от всички оплаквания са свързани с управлението на морските плажове - размера на свободната зона, липса на информационни табели, недостиг на спасители и т.н.

На специалния телефон е получен дори сигнал, че в близката аптека липсва плажно масло от конкретна марка, показват данни на ведомството, предоставени на в-к "Монитор". Бум има и в исканията за обособяване на нудистки плажове в различни райони на Черноморието ни.

В Туристическото министерство постъпват, разбира се, и традиционните оплаквания за неиздадени касови бележки или за шум от близко заведение. Тези жалби обаче не са в правомощията на инспекторите на туристическото ведомство, уточниха оттам.

Линията за сигнали за нередности в туризма беше открита в края на юни тази година, като до момента са получени около 300 оплаквания. През последните дни средно се получават по около 10 сигнала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега