Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Туристическото министерство пусна карта на тарифите за сянка по морето

Туристическото министерство пусна карта на тарифите за сянка по морето

Към този момент модулът съдържа информация за повече от 90 плажа, отдадени под наем и на концесия, като за тях потребителят може да види името на плажа и съответната цена на 1 бр. чадър и 1 бр. шезлонг.

Туристическото министерство пусна интерактивна карта, която отразява актуалните цени на плажните принадлежности по българското Черноморие. Към този момент модулът съдържа информация за повече от 90 плажа, отдадени под наем и на концесия, като за тях потребителят може да види името на плажа и съответната цена на 1 бр. чадър и 1 бр. шезлонг. Продължава работата по него, като на картата ще бъдат нанесени и останалите плажове, посочват на страницата на ведомството.

Амбицията на Министерството на туризма е модулът да бъде надграден като се сложат снимки на ивиците, допълнителна информация за услугите на тях и др. Предстои и разработването на английска версия, за да могат и чужденците да се ориентират кой плаж да изберат. 

За приложението е използвана реална карта и по този начин приложението се оказва полезно не само, за да могат туристите да се ориентират за цените, но и за плажовете в близост до тяхното местоположение. Тъй като концесионерите не са длъжни да информират ведомството за тарифите си, посочените цени са регистрирани от проверяващите и може да се различават от тези на място, предупреждават от МТ.

До картата с плажовете е поставено и каре, което упътва туристите как и къде да подадат сигнал, ако видят нередности на плажа. Това може да стане на телефон 02/ 904 68 33 и на e-mail: control@tourism.government.bg. Министър Ангелкова съобщи, че вече са получени повече от 200 сигнала, като министерството своевременно реагира на тях.

Много от сигналите не са свързани пряко с управлението на плажовете или са в компетенциите на други институции, като са били своевременно препратени към тях. Министерството на туризма има и мобилна група за проверка, която е постоянно на Черноморието.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега