Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Търсят кандидати за куриерска работа в Дания

Търсят кандидати за куриерска работа в Дания

Интервютата в Бургас ще се проведат на 20-и февруари (вторник), в Кариерен център – Бургас, ул. „Патриарх Евтимий” № 35.

След успешно проведени интервюта в края на 2017-а година, представители на датска компания в областта на куриерските услуги обявиха още 30 свободни работни места. В периода 19-21 февруари 2018 г. те ще посетят за втори път България, за да се срещнат с желаещи да работят в Дания. Интервютата с българските кандидати ще се проведат по предварително изготвен график в градовете Пловдив, Бургас и София.

Интервютата в Бургас ще се проведат на 20-и февруари (вторник), в Кариерен център – Бургас, ул. „Патриарх Евтимий” № 35. Ден по-рано кандидатите ще имат възможността да се срещнат с работодателите в Пловдив (ул. „Самара” № 7, ет. 5), а на 21-ви ще се състоят събеседванията в София (бул. „Дондуков” № 3).

По време на интервютата ще бъде предоставена подробна информация за естеството на работа и условията за наемане. При одобрение и готовност от страна на съответния кандидат, трудовият договор с работодателя може да бъде сключен веднага след приключване на интервюто.

Основните изисквания към кадидатите са мотивация за работа, шофьорска правоспособност и разговорни умения на английски език. Желаещите да се включат в интервютата кандидати могат да бъдат от цялата страна. Те трябва предварително да подадат автобиография на английски език на електроннен адрес D.Piryankova@az.government.bg или в най-близкото бюро по труда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега