Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Удължиха срока за извършване на строителни дейности в Поморие и Ахелой

Удължиха срока за извършване на строителни дейности в Поморие и Ахелой

Във връзка с приетите промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, Общински съвет Поморие, на свое извънредно заседание, даде съгласие срокът за строителните и монтажните работи на територията на гр. Поморие и гр. Ахелой да бъде удължен до 15.06.2014 г.

Във връзка с приетите промени в Закона за устройството наЧерноморското крайбрежие, Общински съвет Поморие, на свое извънредно заседание,даде съгласие срокът за строителните и монтажните работи на територията на гр.Поморие и гр. Ахелой да бъде удължен до 15.06.2014 г.         

Във връзка с изпълнението на проекта „Реконструкция имодернизация на пречиствателната станция за отпадъчни води (ПСОВ) – Поморие иреконструкция на ВиК мрежа на гр. Поморие”, от 15.06.2014 г. до 15.09.2014 г., ще се изрършват строителни дейностив следните райони на територията на гр. Поморие:

- вкв. Север – обособени в границите от ул. „Изгрев”, ул. „Гладстоун”,ул. „Марица” до края на регулацията с граница кв. Малко солено езеро; както и наулиците „Странджа” и „Мусала” от пресечките им с ул. „Манастирска” до края им впосока

- кв. Северместност„Ставрос” /около Музея на солта/ - обособен в границатаот ул. „Хемус”, ул. „Европа”, ул. „Веслец”, ул. „Емона”, ул. „Солна” докръстовището с ул. „Хемус” 

- От 01.09.2014 г. ще стартиратсроителните дейности в кв. Малко солено езеро – обособени вграниците ул. „Иван Александър”, ул. „Нептун”, ул. „Крайбрежна”, ул. „Ропотамо”,ул. „Европа”, ул. „Професор Стоянов”, ул. „Солна” и ул. „Иван Александър” и врайона на ПСОВ Поморие и трасето на дълбоководното заустване.         

От15.09.2014 г. се разрешава строителството на територията на гр. Поморие и гр.Ахелой

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега