Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утре Бокова ще обяви Христо Стоичков за "Шампион на спорта на ЮНЕСКО"

Утре Бокова ще обяви Христо Стоичков за "Шампион на спорта на ЮНЕСКО"

Утре генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова ще обяви световноизвестния български футболист Христо Стоичков за „Шампион на спорта на ЮНЕСКО” на специална церемония, която ще се състои в столицата, информират от Националната комисия към организацията у нас.

Утре генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова ще обяви световноизвестния български футболист Христо Стоичков за „Шампион на спорта на ЮНЕСКО” на специална церемония, която ще се състои в столицата, информират от Националната комисия към организацията у нас.

Футболистът ще бъде посрещнат в семейството на посланиците на добра воля на ЮНЕСКО като харизматичен спортист със собствен стил, виртуозен майстор на топката и като човек, споделящ целите и мисията на световната организация. Това се случва в годината, в която България отбелязва 60 години от своето членство в организацията.

Почетната листа на "Шампиони за спорта" включва изтъкнати личности в спорта, като световния шампион и футболна легенда Пеле, олимпийските шампиони Давид Дуийе и Сергей Бубка, легендарния хокеист Вячеслав Фетисов, шампионите по бокс Виталий и Владимир Кличко, тенисистката Жюстин Енен, М. Шумахер. „Шампионите” са  част от семейството от посланици на добра воля на ЮНЕСКО, чрез които идеалите и мисията на Организацията достигат до хората.

Припомняме Ви още, че тази година Стоичков отбелязва 50-годишния си юбилей. Носителят на "Златната топка" ще посрещне празника си с грандиозен футболен спектакъл, озаглавен "50 години номер 8", който ще се състои на стадион "Васил Левски" на 20-и май. В него ще участват звезди като Диего Марадона, Карлос Валдерама и редица български футболни величия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега