Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утре започва застудяване, чака ни мразовит уикенд

Утре започва застудяване, чака ни мразовит уикенд

Екстремният студ ще продължи 10-ина дни.

Мразовит ще бъде първият уикенд на 2019-а. Сериозно застудяване започва още днес и се очаква да продължи около 10 дни, сочат прогнозите на метеоролозите. Силен северен вятър ще понижи чувствително температурите още утре. Дневните ще паднат до 0-6 градуса, а на много места ще има и снеговалежи.

В петък застудяването ще продължи, преваляванията ще отслабнат, предава БНТ. Максималните температури ще бъдат от минус 2 градуса в западните райони до около 2 градуса над нулата на изток. Слаби превалявания от сняг се очакват в Западна и Южна България. Сутрешните температури на места в Северна и Централна България ще паднат до около минус 10 градуса.

През почивните дни ще бъде студено с отрицателни дневни и нощни температури, в Централна България сутрешните температури може да паднат до около минус 15 градуса. И в неделния ден ще остане студено, със сутрешни температури между минус 15 и минус 5 градуса, и дневни между минус 2 и 4 градуса.

Новата седмица ще започне също със студено време, като се очакват превалявания от сняг в Западна и Северна България. Към средата на седмицата се очаква сутрешните температури да се вдигнат до около минус 5 градуса, а дневните да достигнат до около 5-6 градуса над нулата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега