Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утре стартира 66-та Международна колоездачна обиколка на България

Утре стартира 66-та Международна колоездачна обиколка на България

Утре ще бъде въведена временна реорганизация на движението на местата, където ще премине колоната.

66- та Международна обиколка на България ще стартира в неделя (3 септември) и ще продължи до 9 септември, съобщават от пресцентъра на МВР. Във връзка със спортния форум, ще бъде въведена временна реорганизация на движението на местата, където ще премине колоната.

Стартът ще бъде даден в 12.30 от площад „Народно събрание“ в столицата, след това колоездачите ще се отправят по ул.„Дунав“, ул.„Московска“, бул. „Мадрид“, бул. „Ботевградско шосе“, околовръстния път, с. Долни Богров, гр. Долна Малина, гр. Горна Малина, селата Негушево, Осоица, Саранци, Долно Камарци, Челопеч, гр. Златица, гр. Пирдоп, гр. Клисура, с. Розино, с. Кърнаре и ще финишира в гр. Троян.

Един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция. За информация на водачите на превозните средства - по предварителни данни, около 13 часа, колоната ще напусне столицата и ще е на разклона Варна-Бургас до с. Долни Богров. От този час състезателите ще се отправят по Подбалканския път. Около 14.30 часа се очаква колоездачите да преминат през Златица; приблизително около 16 часа през Кърнаре; а финалът в Троян - около 16. 30 часа.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета – Подбалканския път и прохода Троян-Кърнаре.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега