Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утринна гимнастика и настроение в още две учебни заведения в Поморие

Утринна гимнастика и настроение в още две учебни заведения в Поморие

Като част от най-голямата европейска кампания, промотираща спорта и физическата активност – Now We MOVE, в Поморие месец май беше обявен за месец на спорта. Дворът на още едно от учебните заведения в града се оживи от инициативата „Да раздвижим Поморие”. С ентусиазъм и интересни идеи ръководството на СОУ „Иван Вазов” организира първите занимания за своите възпитаници.

Като част от  най-голямата европейска кампания, промотираща спорта и физическата активност – Now We MOVE, в Поморие месец май беше обявен за месец на спорта. Дворът на още едно от учебните заведения в града се оживи от инициативата „Да раздвижим Поморие”. С ентусиазъм и интересни идеи ръководството на СОУ „Иван Вазов” организира първите занимания за своите възпитаници.

За освежаващото сутрешно раздвижване вече са поканени представители от различни спортни клубове, осъществяващи дейност на територията на Община Поморие. Те ще раздвижват учениците с полезни упражнения и различни стъпки от българските народни танци.

В замяна на активното си участие малките спортисти ще получават:

⇒ Талон с печати;
⇒ Отлична кондиция;
⇒ Много усмивки и добро настроение за целия ден.

С утринно раздвижване – флашмоб и весело настроение започва денят и на малчуганите в ОДЗ „Детелина” гр. Поморие. Иновативният подход е по инициатива на ръководството на детското заведение и е във връзка с инициативата „Да раздвижим Поморие”.

В обявения месец май за месец на спорта в община Поморие, децата от детската градина ежедневно ще участват в различни спортни игри и инициативи, подкрепени от своите учители и родители. Предстои въвеждането на спортен час „Танцувай с мен“ с треньора по спортни танци Веселин Тодоров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега