Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учат бургазлийки на самозащита в събота

Учат бургазлийки на самозащита в събота

На 18 април в Бургас ще се проведе първо по рода си практическо занимание на тема „Самозащита за жени в риск”, организирано от Централен полицейски карате и джу джи-цу клуб и Областна дирекция на МВР – Бургас. Занятието ще бъде в две части, като първата ще се проведе от 12.00 ч. до 14.00 ч. в Спортната зала на Дом на НХК, а втората – от 16.00 ч. до 18.00 ч. в Спортния център на Математическата зала.

На 18 април в Бургас ще се проведе първо по рода си практическозанимание на тема „Самозащита за жени в риск”, организирано от Централенполицейски карате и джу джи-цу клуб и Областна дирекция на МВР – Бургас. Занятиетоще бъде в две части, като първата ще се проведе от 12.00 ч. до 14.00 ч. вСпортната зала на Дом на НХК, а втората – от 16.00 ч. до 18.00 ч. в Спортнияцентър на Математическата зала.

В безвъзмездната инициатива главни инструктори ще са: ВенилинРусинов и Радостина Николова – действащи полицейски служители, многократниносители на престижни отличия от държавни и международни състезания. Взанятието ще се включи и техния екип, включващ : Павел Димитров, МиленДжиналийски и Яни Русинов. Планирано е да се представят лесни и ефективни техники засамоотбрана, които жените биха могли да приложат на практика в случай нарискова ситуация.

Провеждането на практическото занимание е следствие отмножество случаи на нападения с цел грабеж или сексуални посегателства,осъществени през последните месеци на територията на Бургас – град, чиитожертви в тъмната част на денонощието обикновено са самотно придвижващи се жени.Патрон на мероприятието ще бъде: Директорът на ОДМВР – Бургас – старшикомисар Калоян Калоянов, който ще открие втората част на занятието – в 16.00 ч.в Спортния център на Математическата зала.

Ръководителят на полицейскатадирекция  приветства начинанието, в коетоосвен практика ще се включи и теория по темата „Неизбежна отбрана – случаи инеобходимост”. На участниците в практическо занимание „Самозащита за жени в риск” щесе издаде сертификат, като организаторите от Централен полицейски карате и джуджи-цу клуб и Областна дирекция на МВР – Бургас канят всички желаещи дами вспортни екипи и с добро настроение за участие в тренинга.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега