Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици от английската станаха шампиони по Правно ориентиране

Ученици от английската станаха шампиони по Правно ориентиране

По случай Деня на отворените врати, в Административен съд – Бургас се проведе състезание по правно ориентиране с участието на ученици от единадесети клас от ГПАЕ „Гео Милев" и Търговска гимназия – Бургас. Отборите преминаха през различни предизвикателства под формата на обучителна игра.

По случайДеня на отворените врати, в Административен съд – Бургас се проведе състезаниепо правно ориентиране с участието на ученици от единадесети клас от ГПАЕ „ГеоМилев" и Търговска гимназия – Бургас.Отборитепреминаха през различни предизвикателства под формата на обучителна игра.

Тетрябваше да влязат в ролята на председателя на съда, да входират писменостановище по дело, да връчат призовка и др. Първи със задачите се справиха учениците отГПАЕ „Гео Милев", които спечелиха приза „Шампион по Правно ориентиране2014“.

След състезанието и двата отбора споделиха, че преживяването е биломного полезно и изключително забавно и изявиха желание да участват отново вподобни образователни инициативи.

Тазинетрадиционна проява беше организирана с помощта на Сдружение „Хамалогика“,което работив сферата на културата, образованието и социалните иновации.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега