Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учениците от НУМСИ отново ни задават "20 въпроса за изкуството"

Учениците от НУМСИ отново ни задават "20 въпроса за изкуството"

Този път в спор ще влязат имената на Брат Пит, Джони Деп, Крис Хемсуърт, Дейвид Гарет Фрида Кало, Парашкев Хаджиев, Марин Големинов, Веселин Стоянов и много други.

Поредно  приключение в света на изкуството очаква тазиседмица феновете на интерактивната игра "20 въпроса за изкуството" на сценатана  Националното училище за музикално исценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". 

В новото издание на играта отново главната роля ще бъдеотредена на публиката. Изпълнители и зрители ще имат възможност да се забавляват заедно с новиинтелектуални предизвикателства в областите "Музика", "Танцово изкуство","Литература", "Изобразително изкуство" и "Театър и кино". Отново въпроситеот различните области на изкуството ще бъдат илюстрирани както с видеоматериали, така и с живи изпълнения.

Тозипът в спор ще влязат имената на Брат Пит, Джони Деп, Крис Хемсуърт, ДейвидГаретФрида Кало,Парашкев Хаджиев, Марин Големинов, Веселин Стоянов и много други. В надпреварата ще се намеси и творчеството наБетховен, Сен-Санс, Римски - Корсаков, Сарасате и Чайковски.

Интерактивната игра ще бъдепредавана на живо в социалнатамрежа и ще бъдат достъпни за всички потребители на официалната страница научилището във Фейсбук. По време на Live, потребителите ще могат освен да коментират и изразяват своитенастроения и да отговарят на въпросите включени в надпреварата.

Поредицата "20 въпроса за изкуството" се осъществява в рамките напроекта "На концерт в сряда". Тази сряда 10 януари от 18 часа в Концертната зала на НУМСИ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега