Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учители и ученици от Музикалното отново се срещат на сцената

Учители и ученици от Музикалното отново се срещат на сцената

Тези срещи на сцената са възможност за възпитаниците на учебното заведение не само да чуят изпълненията на своите преподаватели, но и да си партнират с тях.

"Заеднона сцената" ще бъдат тази седмица децата и преподавателите от Националнотоучилище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". В програмата са включени както класически произведения, така и съвременни творби. Специален гост на проявата пък ще бъде Ясен Ненчев бивш възпитаник на училището, който от години живее в Германия и е успешно реализиран музикант.

Днесе много трудно да бъдеш истински добър преподавател. Динамиката на времето,информираността на децата и голямото влияние на технологиите изискват отсъвременния учител не да следва, а да изпреварва развитието на живота и начовека на ХХІ век.А тези срещи насцената са възможност за възпитаниците на учебното заведение не само да чуятизпълненията на своите преподаватели, но и да си партнират с тях.

Съвместните  изяви се отразяват позитивно на учениците,защото те виждат учителите си в друга светлина, не само като педагози, но икато артисти, посочват от учебното заведение.Със своитепревъплъщения, преподавателите  за пореден път ще докажат, че за да формират бъдещите хора на изкуството,самите те трябва да са истински  творци.

Концертът „Заедно на сцената” се осъществява в рамките на проект „Наконцерт в сряда” , днес – 25 януари от 18 часа, Концертна зала на Музикалнотоучилище, вход свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега