Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учителката, набедена за сексафера с ученик, ще търси правата си

Учителката, набедена за сексафера с ученик, ще търси правата си

В основата на скандала с предполагаемата любовна афера между учителката по рисуване от Благоевград Екатерина Москова и 19-годишния ученик Костадин стоят колежки на Екатерина, които не я приели още от началото.

В основата на скандала с предполагаемата любовна афера между учителката по рисуване от Благоевград Екатерина Москова и 19-годишния ученик Костадин стоят колежки на Екатерина, които не я приели още от началото. Това предположение направи младата учителка пред bTV.

Тя подаде оставка след публикация в местния вестник “Вяра“, в която се разказваше за забранената й любов с младежа, интимничене в училището, а медията се позоваваше на сигнали на родители. По думите на Екатерина няма как родители да са подали “анонимката“.

"Няма как да стане. Тези родители като са толкова възмутени да са извадили фотоапарати и да са ни снимали. Не че има какво да снимат", казва учителката. Тя допълва, че цялата сграда на училището е оборудвана с камери и всичко може да се провери. Тя е решена да търси правата си, въпреки че е обидена. „Обидена, унизена, въобще много неприятна история и нелепа”. Така преподавателката по рисуване описва ситуацията.  

„Костадин е момче като всички останали момчета от 12 клас, с които аз имам близки отношения, което за мен е съвсем нормално, тъй като ги познавам още от преди да започна да работя в 8-о училище. Познавам майката на Костадин от доста време. Просто лични отношения, които въобще не са пречели на моята работа”, разказва Москова.

Оставката си подала в състояние на афект. „Беше написано от вестника, че съм уволнена, а истината е, че аз сама подадох оставката си, защото въобще не ми се занимава с тези неща, да слушам подобни обиди по мой адрес”, казва учителката.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега