Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учредиха Консултативен съвет за безопасната експлоатация на асансьорите

Учредиха Консултативен съвет за безопасната експлоатация на асансьорите

Звеното функционира считано от 4 декември към Председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН).

Учредиха Консултативен съвет за безопасната експлоатация на асансьорите. Звеното функционира считано от 4 декември към Председателя на Държавнатаагенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН).

Основната му цел е да бъдесъздадено ефективно взаимодействие между различните асансьорни организации иагенцията. По този начин ще бъдат разработени и формирани общи политики истратегии в областта на безопасната експлоатация и техническия надзор наасансьорните съоръжения, които ще са в интерес на устойчивото икономическоразвитие на сектора.Всеки един от участниците взаседанието ще има възможност да обсъжда и да дава предложения както понормативната база, така по други важни въпроси касаещи безопасната експлоатацияи техническия надзор на асансьорните съоръжения.

В Консултативния съвет участие взематпредставители на Българска асансьорна асоциация, Национален браншови съюз заподдръжка на асансьори, подемници и ескалатори, Асоциация на производителите наасансьори, Софийска асоциация на асансьорните техници, Българска асоциация наасансьорните техници, Гражданско сдружение с нестопанска цел „Професионалнапомощ по проблемите на асансьорните уредби“, Фондация „Асансьорна безопасност“,учебни заведения, подготвящи кадри за сектора, контролни и техническиорганизации, инженерингови компании, управители на етажна собственост и други.

Участници в съвета от страна на ДАМТН саПредседателят на агенцията Петър Горновски, заместник-председателят ВалтерВасилев, главният секретар Валентин Чиликов, и.д. Главен директор на Главнадирекция „Инспекция за държавен технически надзор“ Мария Вълкова и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега