Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фенове плащат по 2000 лв. на вечер за хотела на звездите на SPIRIT of Burgas

Фенове плащат по 2000 лв. на вечер за хотела на звездите на SPIRIT of Burgas

Най-верните почитатели на SPIRIT of Burgas са решили да окупират морския град два дни преди старта на фестивала с надеждата, че някои от звездите ще пристигнат по-рано и ще имат възможността да ги видят на живо и да се запознаят с тях.

По 2000 лв. на вечер са готови да отделят най-верните фенове на Robbie Williams и Kasabian, за да нощуват в хотела, в който най-вероятно ще бъдат настанени звездите на SPIRIT of Burgas. Британските изпълнители пристигат за първи път в България, за да се включат в тазгодишното издание на фестивала SPIRIT of Burgas, което ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.

„В последните дни доста хора звънят, за да питат дали Robbie Williams или Kasabian ще спят в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат някоя от звездите. Истерията по фестивала е голяма“, разкриват от рецепцията на най-луксозния хотел в Бургас.

Най-верните почитатели на SPIRIT of Burgas са решили да окупират морския град два дни преди старта на фестивала с надеждата, че някои от звездите ще пристигнат по-рано и ще имат възможността да ги видят на живо и да се запознаят с тях.

След като почти всички хотели в Бургас и региона са пълни, къмпингите и хората отдаващи квартири вече се подготвят, за да поемат допълнителния трафик от хора. Съвсем скоро от Община Бургас ще обявят и кои булеварди ще бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целият поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след фестивала. От БДЖ също са дали заявка, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на SPIRIT of Burgas и така да облекчат трафика към Бургас.  

SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас, а хедлайнери са Robbie Williams и Kasabian. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места за един или два дни от фестивала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега