Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фестивал на японската култура идната събота в Бургас

Фестивал на японската култура идната събота в Бургас

На 26 юли /събота/ от 11.00 до 19.00 часа в Младежки културен център – Бургас за втора поредна година ще се проведе Фестивал на японската култура “Anime Bouken”. Организатори на събитието са младежите от клуб за японска култура „Бака Форс“ - Бургас, което в превод от японски означава „сила на глупака”, с любезното съдействие на клуб „Накама“ (в превод „приятел“).

На 26 юли /събота/ от 11.00 до 19.00 часа в Младежки културен център –Бургас за втора поредна година ще се проведе Фестивал на японската култура“Anime Bouken”. Организатори на събитието са младежите от клуб за японскакултура „Бака Форс“ - Бургас, което в превод от японски означава „сила наглупака”, с любезното съдействие на клуб „Накама“ (в превод „приятел“).

Официалното откриване ще започне в 11.00 часа, след което програмата щепродължи с презентации на Baka Force, Hakama и Aniventure. Oт 13.00 до 13.30 часа ще има демонстрация на японските бойни изкуствакудо и джиу-джитсу - популярни и много обичани в Япония. От 15.30 до 18.30 часа ще текат прожекциите на няколко късометражнианиме филма и AMV (аматьорски фенски видеоклипчета с произволна музика и любимимоменти от аниме и манга филми). Организаторите на мероприятието и тази година са предвидили конкурс.

От14.00 до 15.30 часа започва Cosplay ревю (от Costume Play), което всъщностпредставлява импровизиран театър, в който феновете трябва да бъдат облеченикато любимите си герои от Аниме, Манга или видеоигри и ще трябва да разигравататрактивни сценки въз основа на избрания от тях персонаж.

От 18.30 до 19.00 часа ще бъдат наградени участниците с най-добър костюми тези, които най-добре са се превъплътили в образа на избрания японски герой.“Anime Bouken 2014” е събитие не само за многобройните почитатели наяпонската култура в България, но и за всеки, който се интересува отнетрадиционното изкуство.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега