Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фестивалът на рибата ще се проведе през октомври

Фестивалът на рибата ще се проведе през октомври

Отлагането се налага заради текущите строително-монтажни работи на територията на бургаското пристанище.

Фестивалът на рибата ще се проведе през октомври, вместо през септември. Това съобщи за "PoligrafF" общинският съветник Ангел Божидаров, който бе сред инициаторите за включването на любопитното събитие в културната програма на Бургас. Отлагането се налага заради текущите строително-монтажни работи на територията на бургаското пристанище. Припомняме Ви, че по план домакин на Седмицата на рибата ще бъде Морска гара.

"Тази седмица разговарях с колегите си и засега планът е фестивалът да се проведе във втората седмица на октомври - от вторник до неделя, или от 11 до 16 октомври", обясни Божидаров. По думите му интересът от страна на участниците продължава да расте. Сред изявилите желание да се включат е и Съюзът на занаятчиите в региона, както и множество фирми - производители на бира и вино, морски специалитети, биопродукция и други.

Както вече Ви разказахме, за настроението ще се погрижат местни самодейни състави за фолклорна и модерна музика и танци. Те ще се изявят на специално изградена край Морска гара сцена. Развлекателна програма ще има през цялата седмица около обяд и надвечер.

Най-новият фестивал бе предложен от група общински съветници. Идеята им бе одобрена още на редовното заседание през март, като първоначалният план бе Фестивалът на рибата да се провежда ежегодно през втората седмица на септември. Амбицията е Седмицата на рибата да се превърне в ежегодна традиция, която да привлича все повече наши и чужди гости ”на хапка и пивка” в Бургас през есента.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега