Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Филип Киркоров представя новото си шоу в Бургас през юни

Филип Киркоров представя новото си шоу в Бургас през юни

Спектакълът е озаглавен "New Project "Я+R" второе Я".

Това лято Филип Киркоров  ще представи новото си шоу "New Project "Я+R" второе Я"("Второто ми аз") премиерно в 5 български града. Сред тях е и Бургас, където кралят на руската поп музика ще пристигне на 12-и юни.

Идеята за мега спектакъла  е започнал от желанието за подобряване на шоуто, създадено от творческия двигател на Цирк "Дю Солей" - Франко Драгоне.  Резултатът след реализацията на всички замислени идеи, обаче е едно ново шоу, което  ще надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект. Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт.

В новата програма певецът е съпроводен от образите на "Муза" и "Ангел" - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип. 

Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, "счупили" рекордите на руските радио класации, като "Цвет настроения синий" , "Ибица"и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987 г.). 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега