Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Франция и Германия ще спорят за титлата на Евро 2015 в Бургас този петък

Франция и Германия ще спорят за титлата на Евро 2015 в Бургас този петък

След двата полуфинални мача снощи, вече са известни двата отбора, които ще премерят сили в петък за титлата на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години. Титаничен ще бъде сблъсъкът на стадион "Лазур" между финалистите Франция и Германия.

След двата полуфинални мача снощи, вече са известни двата отбора, които ще премерят сили в петък за титлата на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години. Титаничен ще бъде сблъсъкът на стадион "Лазур" между финалистите Франция и Германия.

Младите надежди на Франция узакониха правото си да са на финал, след драматичен успех срещу коравия тим на Белгия. След равенство в редовното време на стадион "Лазур" при дузпите ликуваха, като безспорно имаше един голям герой. Той се казва Лука Зидан.

Синът на легендата Зинедин Зидан хвана три от ударите на белгийските национали от бялата точка. За да бъде шоуто пълно, Зидан-младши сам изпълни дузпа за французите. Направи го в стил "Паненка", но за лош късмет топката кацна върху напречната греда.

Другият финалист Германия надигра с 1:0 достойния за уважение отбор на Русия. И така в битката за титлата на 22 май, от 20:00 часа, на стадион "Лазур" ще се срещнат младите надежди на Франция и Германия. Купата на еврошампиона ще връчи лично президентът на УЕФА Мишел Платини, който ще пристигне в Бургас в деня на финалния двубой.

Освен него, се очаква в града да дойде и Зидан, за да присъства на финалния мач на достойния си наследник. Гости на последната футболна битка от първенството ще бъдат и други високопоставени представители на УЕФА, синът на Сър Алекс Фъргюсън - Джейсън Фъргюсън, Джан Франческо Лупатели - президент на Асоциацията на европейските столици и градове на спорта и каймака на родния футбол.

Час преди финала, от 19:00 ще започне изключително атрактивното закриване на Евро-2015. Организаторите са подготвили за зрителите множество изненади и приятни емоции.

"В петък целият футболен свят ще гледа Бургас… но по телевизията. Бургазлии ще имаме привилегията да видим финала на Европейското за младежи на живо. Стадион “Лазур” е с капацитет 18 000 души и вярвам, че можем да го напълним, за да осигурим атмосфера като за голям мач. Чакам ви на стадиона," написа по-рано през седмицата кметът на града Димитър Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега