Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха несебърлия, превозващ 200 кг. калкан без документи

Хванаха несебърлия, превозващ 200 кг. калкан без документи

Инспектори от Изпълнителната агенция по рибарство и акавакултури (ИАРА) Варна са задържали мъж от Несебър, превозващ незаконно 200 килограма калкан. Служителите на агенцията са действали по сигнал.

Инспектори от Изпълнителната агенция по рибарство и акавакултури (ИАРА) Варна са задържали мъж от Несебър, превозващ незаконно 200 килограма калкан. Служителите на агенцията са действали по сигнал.

В района на Варна преди Аспарухов мост, полицейски екип спира за проверка бус с бургаска регистрация. При проверката от страна на контролните органи и от инспекторите на ИАРА Варна се установява, че водачът на превозното средство, транспортира калкан неотговарящ на количеството по документи. Лицето е имало документи за произход само на 39 кг. калкан, а при претегляне на рибата се оказва, че наличното количество в буса е 239 кг. калкан.Установено е, че рибата е превозвана от Каварна за Бургас.

Инспекторите на ИАРА са съставили 2 акта на лицето от гр. Несебър за липса на документи за произход на рибата и за превоз на риба в нелицензирано и несепециализирано транспортно средство. Количеството калкан от 200 кг. е иззето и към момента е на отговорно пазене.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега