Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха созополски дядо да кара с 2,29 промила алкохол в кръвта посред бял ден

Хванаха созополски дядо да кара с 2,29 промила алкохол в кръвта посред бял ден

Общо трима водачи, консумирали алкохол, преди да се качат зад волана, бяха заловени от полицията за последното денонощие.

Общо трима водачи, консумирали алкохол, преди да се качат зад волана, бяха заловени от полицията за последното денонощие. Служители на РУ Поморие хванаха и млад мъж да кара след употреба на наркотици, предават от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.

Единият от почерпените шофьори бе спрян за проверка посред бял ден - около 15:00 часа, в Созопол. 72-годишният водач управлявал лека кола с марка "Пежо 308". Когато бил подложен на тест с дрегер, апаратът отчел 2,29 промила алкохол в кръвта. Пенсионерът е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо полицейско производство.

Другите двама, арестувани за шофиране в нетрезво състояние, са установени в Карнобат и в Бургас. 26-годишен мъж с 1,25 пробила алкохол е задържан на карнобатската улица "Девети септември" около 40 минути след полунощ снощи. Минути по-късно служители на бургаското V РПУ прибраха 38-годишен мъж, хванат да шофира с 1,45 промила алкохол в кръвта в Сарафово.

Колкото до помориеца, задържан за управление на автомобил след употреба на наркотици, става дума за 22-годишен мъж, който е спрян за проверка на ул. "Яворов" около 16:00 часа вчера. По данни на властите, младият водач е употребил канабис.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега