Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хеви метъл титаните "Judas Priest" щурмуват София през юни

Хеви метъл титаните "Judas Priest" щурмуват София през юни

Хеви метъл титаните "Judas Priest" ще щурмуват София това лято. Българската столица е част от Европейското турне на групата и ще посрещне "Боговете на метъла" на 30-и юни т.г. Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба утре (27-ми февруари) в 10 часа. Цените варират между 40 и 100 лева.

Хеви метъл титаните "Judas Priest" ще щурмуват София това лято. Българската столица е част от Европейското турне на групата и ще посрещне "Боговете на метъла" на 30-и юни т.г. Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба утре (27-ми февруари) в 10 часа. Цените варират между 40 и 100 лева.

Световното турне на "Judas Priest" започна през есента на 2014 г. в САЩ и ще продължи през 2015 г. с концерти в Австралия и Нова Зеландия, Япония, Латинска Америка. Великобританците ще стъпят на Европейска земя през лятото. Концертът им в България ще се състои в зала "Арена Армеец".

"Judas Priest" често са определяни като една от най-значимите групи в света на тежкия саунд. Без тях хеви метъл музиката никога нямашеда има това присъствие и влияние в живота на хиляди фенове. Четиридесетилетия кариера, белязана от култови песни и албуми, над 40 милионапродадени копия, множество награди, включително и „Грами“ за най-добро метълизпълнение през 2010 г., както и някои от най-грандиозните метъл концертиизобщо – това е кратката равносметка за "Judas Priest".

През 2014 г. Judas Priest издават албума 'Redeemer of Souls' – 17-ти поред в тяхната дискография. Той дебютирапод номер 6 в класацията Билборд 200 – най-високата позиция за цялата кариерана бандата.

„Всеки път целта ни е да вдигаме летватапо-високо и да търсим ново звучене в собствената ни философия за стила на "Judas Priest". "Redeemer of Souls" разпали наново страстта ни към всичко, вкоето вярваме, в метъл идеите, от които се роди бандата. Албумът е класическакомбинация от всичко това, което обичаме в хеви метъл музиката – бясни китарнирифове и сола, яростни барабани, здрава бас линия и вокали, раздирящи донебесата“, обяснява Роб Халфорд.

Билетите за концерта у нас могат да бъдат закупени на касатана "Арена Армеец", в билетен център НДК, както и онлайн.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега