Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хиляди бургазлии се включиха в юбилейното издание на "Живей активно!"

Хиляди бургазлии се включиха в юбилейното издание на "Живей активно!"

Някои от най-големите атлети на България, както и хиляди бургазлии, се включиха в юбилейното издание на инициативата "Живей активно!". Празникът започна с велошествие, поход с ролери и скейтборд и пешеходен поход от три точки в Морската градина.

Някои от най-големите атлети на България, както и хиляди бургазлии, се включиха в юбилейното издание на инициативата "Живей активно!". Празникът започна с велошествие, поход с ролери и скейтборд и пешеходен поход от три точки в Морската градина.

Трите групи се събраха пред Пантеона за официална церемония по случай 10-ата годишнина на кампанията, в която взеха участие и зам.-кметът по култура и образование – Йорданка Ананиева и ректорът на Национална спортна академия – проф. Пенчо Гешев.

Почитателите на активния начин на живота бяха предвождани от Тереза Маринова, Йордан Йовчев и Рафи, които застанаха на чело на велошествието по крайбрежната алея. Привържениците на ролерите и скейта поеха към Пантеона от Графична база Бургас, заедно с Ангел Ковачев, а Евгени Иванов-Пушката поведе хората дошли пеша от културен център „Морско казино“.

Към тях се присъединиха партньорите на "Нестле България" - съорганизатор на инициативата, посланиците на идеята в лицето на Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Тити Папзов, Петко Маринов, Дечо Коешинов, Огнян Томов, Пламен Крумов, Гергана Апостолова, Георги Виделов, Цветан Попов, Елиан Димитров, Иван Попов и мн. др.

Презцелия ден край морето бяха организирани семейни игри, волейбол, футбол, воднатопка, Heal Fit Gymnastics, Beat-Box, зумба, готвене, Kangoo Jumps и забавленияза домашни любимци. Тереза Маринова влезе в ролята на наставник по детска лекаатлетика в партньорство с Българската федерация по лека атлетика, а ЕвгениИванов-Пушката се включи във волейболния турнир, организиран на Централнияплаж. Лео и Сандра Алексиева споделиха своите идеи за балансирано хранене, авсички фенове на Beat-Box взеха уроци лично от световния шампион Skiller.

Грандиозниятзавършек на кампанията в Бургас ще бъде точно в 18:30 часа пред Пантеона. ЛораКараджова, Рафи, Лео, Играта, Skiller, Сантра, Кристина Дончева, Ангел Ковачев,Павел и Венци Венц пяха специално за всички участници в инициативата, коятопредложи на бургазлии много спорт, музика, танци и положителни емоции.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега